בדרך לשגרה חדשה: החלה החזרה לבתי הספר

תלמידי כיתות א'-ג' חזרו בהתרגשות לבתי הספר לאחר חודש וחצי בבית בשל נגיף הקורונה. תלמידי י'-י"ב החלו גם הם בחזרה - לקראת הבגרויות המתקרבות

ילדי כיתות א'-ג' חזרו היום (שני, 4 במאי) בהתרגשות לבתי הספר היסודיים במועצה. תלמידי י"א-י"ב בבתי הספר התיכוניים, חוזרים היום ומחר בצורה הדרגתית ללימודים.*

נדמה היה הבוקר שההתרגשות שאחזה בילדים ובהוריהם, כמו גם בצוותים החינוכיים, בנהגים של האוטובוסים הצהובים והשומרים בכניסות לבתי הספר היתה רבה וגדולה יותר מאשר ב-1 בספטמבר.

אחרי פגרה ארוכה של יותר מחודש וחצי, בהם התראו זה עם זה רק דרך המסכים בלימוד מרחוק, הגיעו הבוקר הילדים בזה אחר זה לבית הספר, עם מסיכת צבעוניות, הצהרת בריאות ותיקי לימוד גדולים.  בבתי הספר, שהתכוננו מבעוד מועד עם מתחמים מופרדים ופיצולי כיתות, ניתן היה לראות כי כולם מקפידים על כל ההוראות - על ההגיינה, על שמירת המרחקים וכמובן על חבישת המסכות (לפי הנחיות משרד הבריאות והחינוך למעט ילדי כיתה א') וניתן בהחלט להגיד כי היום הראשון התחיל ברגל ימין.

ראש המועצה משה דוידוביץ, שסייר בכמה מבתי הספר על הבוקר, שמח לראות את הילדים הנרגשים, והמבוגרים הנרגשים לא פחות, ושיבח את הצוותים על ההתארגנות המהירה וההתגייסות של כלל הצוותים לשם ההוצאה של הלימודים אל הפועל תחת המגבלות הרבות לטובת הילדים, ההורים והמשק הישראלי כולו.

מאחלים לכולם בהצלחה, ומחכים בסבלנות לחזרה ההדרגתית של כלל התלמידים למסגרות.

ראש המועצה פוגש את התלמידים עם שובם לבית הספר

איפה היינו ומה עשינו בחודש וחצי האחרונים