ראש המועצה משה דוידוביץ הודיע על  צמצום שכרו עקב המשבר, יחד עם ההנהלה הבכירה של המועצה.

בפוסט שפרסם אתמול בעמוד הפייסבוק שלו כתב ראש המועצה לתושבי מטה אשר:

"בשבועות האחרונים, עקב מצב החירום הבריאותי והתפשטות נגיף הקורונה, אנו עדים וחווים משבר כלכלי הולך ומעמיק בכלל שכבות האוכלוסיה.

קשה מאוד לראות חברים, אנשים בקהילה, ובני משפחה- שעתידם הכלכלי לוט בערפל, ומטה לחמם מצטמצם ואפילו נשבר.

העוצמה שלנו כעם - הייתה תמיד בערבות הדדית שלנו!  את המשבר הכלכלי הזה נוכל לעבור אם נדע, להשכיל לראות את האחר את צרכיו ואת אתגריו.

זה הזמן להתאמץ יותר, ולהעדיף את הקיום הבסיסי של חברנו על פני רווחה או מותרות שלנו. להעדיף כלכלה קהילתית - רכישות ומוצרים מבני הקהילה - על פני מוצרים מחו"ל או אחרים.

כדי שלא אהיה רק 'נאה דורש' אלא גם 'נאה מקיים', התייעצתי עם הממונה על השכר באוצר והנחיתי את גזבר המועצה להפחית החל מהחודש בשכרי למשך החודשים הקרובים. לקריאתי זו הצטרפה גם ההנהלה הבכירה במועצה.

מאחל לכולנו ימים טובים יותר ורק בריאות".

לקריאת הפוסט של ראש המועצה