תושבות ותושבי מטה אשר היקרים,
שבוע טוב,

משתפים אתכם כי ד"ר שלומית אלעד, מנהלת מחלקת החינוך אובחנה היום כחיובית בקורונה.

שלומית נמצאת בבידוד מיום חמישי האחרון 13.8.2020, לאחר שקיבלה הודעה כי היתה בקרבת חולה מאומת.

לאור הבדיקה נכנסו מרבית צוות מחלקת החינוך ומנהלים נוספים במועצה שבאו עימה במגע, לבידוד בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

חקירה אפדימיולוגית לאיתור אנשים נוספים שבאו עימה במגע מתבצעת על ידי גורמי המקצוע. מי שימצא כנדרש לבידוד יקבל על כך הודעה ישירה.

עד להשלמת החקירה, אנשים שיודעים כי היו עימה במגע של יותר מ-15 דקות במרחק של פחות מ-2 מטרים, מאז יום ראשון 9.8.2020 - אנו ממליצים בחום להכנס לבידוד מרצון עד לקבלת הנחיות מפורשות ממשרד הבריאות/קופת החולים/רופא משפחה.

עובדי מחלקת החינוך יעבדו בשלב זה מרחוק, ומזכירות המחלקה תתוגבר בכדי להבטיח המשך טיפול רציף.
כלל הנושאים הנמצאים לפתחנו לקראת פתיחת שנת הלימודים מטופלים על ידי כלל הגורמים הנדרשים במועצה ואנו עושים את מירב המאמצים בכדי שנוכל לפתוח את השנה בצורה תקינה ובהתאם למתווי משרד הבריאות והחינוך.

מאחלים לשלומית בריאות והחלמה מהירה
נמשיך ונעדכן בנושא ככל שידרש.

כתמיד, ניתן לפנות למוקד המועצה 24/7 בכל עניין 3109*