לקריאת המכתב שנשלח לשרת התחבורה

שבעה ראשי רשויות בגליל המערבי פנו היום (יום ב') במכתב דחוף לשרת התחבורה, ח"כ מירי רגב, בעקבות עומסי התנועה שהתעצמו משמעותית בכביש 4 בעקבות עבודות שבוצעו לשדרוג הכביש מעכו צפונה. מדובר בציר התנועה המרכזי בגליל המערבי שמשמש מאות אלפי תושבים שנוסעים בו מדי יום והוא מחבר בין יישובי האזור מצפון, מדרום וממזרח.

על המכתב חתומים ראש העיריית נהריה רונן מרלי; ראש המועצה משה דוידוביץ; ראש המועצה המקומית שלומי גבי נעמן; ראש עיריית מעלות-תרשיחא ארקדי פומרנץ; ראש המועצה האזורית מעלה יוסף שמעון גואטה; ראש המועצה המקומית כפר ורדים אייל שמואלי; וראש המועצה המקומית מזרעה פואד עווד.

"תושבי הגליל המערבי סבלו במשך שנים מפקקים בלתי נסבלים", אומר דוידוביץ. "לא ייתכן שעבודות תשתית לשיפור המצב יביאו להחמרה בלתי נסבלת. כביש 4 הוא עורק התחבורה הראשי של כל האזור. נדרשת פעולה מיידית לפתרון המחדל"